Usein kysytyt kysymykset

Työnhakijakokemus on yksi keskeinen osa työnantajamielikuvaa – niin hyvässä kuin pahassa. Hyvä työnhakijakokemus vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan. Vastaavasti huono työnhakijakokemus heikentää kyseistä vaikutelmaa.

Hakijakokemus ei kuitenkaan rajoitu pelkästään työnantajamielikuvaan. Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan peräti 64 % huonon hakijakokemuksen saaneista todennäköisesti välttelisi kyseisen työnantajan tuotteiden tai palvelujen ostamista tulevaisuudessa. (Lähde: CareerArc).

Kiitoksia mielenkiinnostanne palveluamme kohtaan! Voit tilata koekäyttötunnukset organisaatiollenne osoitteesta myynti@filysium.com. Järjestämme mielellämme myös virtuaalisen demoesittelyn palvelustamme esim. Teamsin kautta.

Emme poista kriittisiä arvosteluita sivustolta, ellei kyseessä ole arvostelu, joka ei perustu todelliseen hakijakokemukseen. Kenellä tahansa on mahdollisuus ilmiantaa arvostelu, mikäli hänellä on syytä epäillä sen aitoutta. Selkeissä tapauksissa poistamme arvostelun sivustolta. Epäselvissä tapauksissa olemme yhteydessä arvostelun jättäjään ja pyydämme häneltä tarvittavia lisätietoja hakijakokemuksen varmistamiseksi. Mikäli emme saa vastausta tai vastaus on ristiriidassa arvostelun kanssa, poistamme arvostelun sivustolta.

Mikäli halut maksaa tilauksen laskulla, ole hyvä ja ota yhteyttä myyntiimme: myynti@filysium.com. Useimmissa tapauksissa tämä on täysin mahdollista!